Operatie Rosse Muntjes: Bel RTL rechtstreeks vanuit RICH’L op zaterdag 15 april

Operatie Rosse Muntjes draait op volle toeren. Bérénice en Léon doorkruisen België om je kostbare centjes in te zamelen. Op zaterdag 15 april zijn ze te gast in het RICH’L shopping center.

Volgens de Schatkist zijn er in België nog meer dan 2 miljard rosse muntjes in omloop. Op 3 seizoenen heeft ORM het indrukwekkende bedrag van 1.647.647,44 euro ingezameld. Met jouw hulp kunnen we die som nog stevig aandikken. De volledige opbrengst gaat naar Télévie, om het kankeronderzoek verder te blijven financieren.

Zaterdag 15 april

  • Van 10u00 tot 18u00: kom je rosse muntjes in de spaarpot-vrachtwagen steken die op de parking van RICH’L staat.
  • Van 13u00 tot 15u30: volg de rechtstreekse radio-uitzending vanuit de mobiele studio van Bel RTL en maak kennis met de presentatoren.

 

“Dankzij Operatie Rosse Muntjes kan iedereen zijn bijdrage leveren aan de golf van vrijgevigheid die Télévie overspoelt. Onze spaarpot-vrachtwagen raakt mee gevuld door de bescheiden bijdragen van gezinnen en kinderen. Het is ontroerend om te zien hoe mensen geld schenken, hoewel ze het zelf niet altijd breed hebben. Soms zijn ze zich zelfs niet bewust van het belang van hun gebaar. Ze hebben de indruk dat ze niet veel geven, maar het is dankzij hun massale medewerking dat onze onderzoekers grootse dingen kunnen verwezenlijken”, zegt Bérénice, presentatrice bij Bel RTL.

Afspraak bij RICH’L op zaterdag 15 april? We rekenen op jou!